Vitamine P

Nog twee weken voor de operatie. Ik weet de precieze datum nog niet, maar grote kans dat het op de dinsdag gebeurd. Ondertussen lees ik al fijne horrorverhalen over vochtophopingen enz na de operatie en over de bestralingen. Eigenlijk wil ik het niet weten, maar aan de andere kant lijkt het me wel goed om te weten wat er allemaal ‘fout’ kan gaan. Dan ga ik wat beter voorbereid de operatie in en herken ik ellendige bijverschijnselen ook eerder. Ik zie die operatie nog niet echt zitten. Logisch ook. Het is maar goed dat het zulk lekker weer is. Kan ik m’n gedachten nog een beetje verzetten bij m’n paard door lekker te rijden. Het zou fijn zijn het de dagen na mijn operatie ook lekker weer is. Dan kan ik tenminste buiten zitten en knap ik hopelijk sneller weer op. Op het moment gaat het wel aardig goed. Ik merk toch wel dat ik al minder snel moe begin te worden. En dat helpt mij weer om aan m’n conditie te werken buiten. Heb geen last meer van traanogen ‘s ochtends en droge ogen heb ik ook nauwelijks last meer van. Behalve zodra ik moe word. Gisteren heb ik m’n paard gepakt om even te rijden. Mijn enige doel was om in het zadel te zitten. Verder zou ik wel zien. Uiteindelijk heb ik nog vrij lange pozen gedraafd en kwam ik nauwelijks vermoeid het zadel weer uit! Kijk, dat is nou vooruitgang! Wel overtollig zweet eruit gezweet. Wat vitamine P(aard) al niet kan doen! Hopelijk lukt het me vandaag ook weer om even in het zadel te stappen. Het zou fijn zijn als ik over twee weken met een vrij goede conditie (voor zover ik dit kan verwachten) de operatie in ga. Hopelijk zit er dan ook nog wat vitamine P in m’n lijf die de wondherstel kan bevorderen.

Vorige week woensdag ben ik op de foto gezet door een portretfotografe. Deze foto’s zijn erg mooi geworden. Als het me lukt zal ik ze vandaag nog even hier op de site neer zetten.


Reacties

Vitamine P — 1 reactie

  1. Hey Es,

    Je doet het helemaal super meis! Heerlijk dat je zo kunt genieten van het rijden en dat je conditie vooruit gaat. Hoe beter je conditie als je de operatie in gaat, hoe sneller je hersteld! Het is wel erg aan te raden om na de operatie een afspraak te maken met een oedeemtherapeut (kun je zoeken via http://www.MLDV.nl waar er een in de buurt zit). Dit om zo de kans op vocht in je arm etc zo veel mogelijk te voorkomen!

    Liefs Barbara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>