Suprise

Vandaag weer de laatste dag voor ik voor de éénnalaatste keer prednison moet slikken. Alweer 12 deze keer. Morgen 4, dinsdag (dag van de kuur) 4 en woensdag 4. Komende dinsdag dus de dag van de éénnalaatste kuur. Ik kan niet zeggen dat ik de afgelopen weken dingen heb laten liggen die ik graag had willen doen. Heb met vriendinnen leuke dingen gedaan, heb m’n paard actief gereden, een bosrit gemaakt, heb veel gewandeld.. Morgen moet ik weer bloed prikken. Ben benieuwd wat de bloedwaarden deze keer zullen zijn nu ik mij zo goed voel. Nu zegt dat goed voelen eigenlijk niks over mijn weerstand, maar toch denk ik dat hoge waarden gemeten zullen worden. Vandaag nog even genieten van de laatste dag voordat ik weer word vol gestopt met medicijnen dus. Het weer buiten ziet er aangenaam uit. Het zal vast koud zijn, maar we hebben hier een blauwe lucht met zon. Dat maakt de stap om naar buiten te gaan niet zo heel groot. Ik ga vanmiddag nog even fijn mijn paard rijden. De komende 1,5 week zal ik haar niet meer zien.

Mijn haart groeit ook echt met de dag. Daar waar ik 3 dagen terug nog heel goed moest kijken om de kleine stoppeltjes haar te kunnen zien, daar zie ik nu al haartjes van al zéker 1 mm. Ze zijn nu nog donker van kleur en ik zie ook steeds meer stoppeltjes omhoog komen. Ben benieuwd of ze ook weer zo blond zullen worden. Het zal een suprise zijn wat  voor haar ik uiteindelijk weer terug zal krijgen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>