Spanning

Had vanochtend echt even een dip-ochtend. Denk dat mede-patiĆ«nten dit wel herkennen. Even zo’n ochtend dat je het niet meer ziet zitten. Even ontladen en alles eruit gooien.. De spanning moet toch ergens heen. Die kan niet binnen blijven zitten. Ik geloof echt dat dat slecht is voor mijn genezingsproces. Het IS ook gewoon allemaal heel erg spannend. Weerstand te laag, nieuwe chemo die eraan komt, wat komt er uit de MRI.. Het is eigenlijk bijna niet menselijk om met zoveel spanning te moeten dealen. Toch gaat het het grootste deel van de tijd echt heel goed. Wat me o.a. helpt zijn de stortvloed aan kaartjes en lieve woorden. Toen ik gisteren weer op stal kwam, wachtte me weer een hele stapel kaartjes en een cadeautje. Voor het grootste deel weer van mensen van het paardenforum die ik niet ken. Heel erg lief. Dus, even beetje ontladen vanochtend.

Daarna ben ik met de honden het bos in geweest. Het is zulk heerlijk weer en het leek mij erg fijn om even lekker in beweging te zijn buiten. Het waaide niet in het bos. De zon spiekte af en toe even door de bomen heen en andere wandelaars waren er ook bijna niet te vinden. Meer dan de vorige keer hoorde ik nu vogels fluiten. Die zijn ook vast erg blij met dit droge weer. Vanmiddag krijg ik voor het eerst sinds lange tijd weer les met Meagan. Erg veel zin in. Helpt me ook om gedachten te verzetten. De zon schijnt nu in m’n kamer. Een lading pindanootjes ligt naast mij. Heb gelezen dat dit helpt om kankercellen te vernietigen, dus probeer me nog net niet klem te eten.


Reacties

Spanning — 2 reacties

  1. Kwam net per toeval via Bokt (waar ik af en toe eens mee lees, niet erg actief) op je blog terecht, om stil van te worden.
    Wens je veel kracht toe in de komende tijd en ga je blog in de gaten houden.
    Veel plezier vanmiddag met je les, heerlijk dat je in deze tijd zo dicht bij je paardje kan zijn, wat top dat je die mogelijkheid hebt gekregen van de stal eigenaresse!

  2. Ja die ontlading is hartstikke goed! Het moet er toch uit op de een of de andere manier. Elk verhaal is anders en iedereen doet het op haar eigen manier. Maar af en toe ff een flinke dip dag herkennen we allemaal! Het is inderdaad niet normaal wat we allemaal voor onze kiezen krijgen. Als je trouwens op mijn naam klikt, ga je automatisch naar mijn blog ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>