(On)bewust

Laat die operatie nu maar eens komen. Het wachten lijkt eindeloos te duren, hoewel ik niet mag klagen hoe snel die eigenlijk nog plaatsvind. Nog een week en 3 dagen. Dag en nacht ben ik bewust en onbewust bezig met de operatie. Gebruik nu ook al Oxazepam om ├╝berhaupt te kunnen slapen. Dat maakt me overdag ook wat rustiger. Denk dat ik beter zal slapen zodra de operatie maar achter de rug is. Ik word ‘s nachts met regelmaat wakker, zeiknat van het zweet. De ochtenden heb ik het gevoel alsof ik nauwelijks lucht in m’n longen heb en zweet ik me ook kapot. Zodra ik afleiding heb stopt dat. Morgen heb ik een afspraak met iemand die me alles over de narcose zal vertellen. Ben benieuwd. Ondertussen bezorg ik mezelf afleiding door (bos)wandelingen te maken en veel bij m’n paard te zijn. Ik rij alweer behoorlijk actief en dat is heerlijk. Erg positief dat de temperatuur al zo lekker is opgeklommen. Dat maakt het naar buiten gaan een veel minder grote drempel. Heb ook al lekker een bruin kleurtje te pakken. Alsof m’n huid zat te wachten op de zon. Volgens mij ben ik nog nooit eerder zo snel zo snel verkleurt. Ik lig niet te zonnebaden in de zon en pas ook echt op dat ik niet teveel zon op m’n huid krijg (ivm snel verbranden van m’n lichte huid). Ik hou ervan om veel te bewegen en met lekker weer doe ik dit graag buiten. Mijn conditie is al behoorlijk verbeterd en daar ben ik erg blij mee.

Het blijven nog even spannende dagen.


Reacties

(On)bewust — 2 reacties

  1. Wachten duurt altijd lang. Vooral omdat je al heel lang weet dat t moet gebeuren.
    Wel lekker idd dat het weer een beetje opknapt en het weer goed toeven is in de buitenlucht. Lekker bij je paardje en veel buiten. Heerlijk.
    Succes met aftellen naar de operatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>