Mondblaasjes

Wat een dag! Prachtig weer was het vandaag. Eindelijk liet de zon zich weer even goed zien en daar heb ik gebruik van gemaakt. Vanmiddag even in de auto ‘gesprongen’ en naar m’n huis gereden. Onderweg scheen de zon heerlijk m’n auto in en leek het voorjaar vanachter glas. Buiten was het ook niet onaardig qua temperatuur. Ik was allang blij dat ik weer in de auto kon stappen en dan zit het weer ook nog eens mee. Weer terug van het autoritje heb ik nog even een blokje gelopen. Helaas ging de zon toen al bijna onder, waardoor de temperatuur al wat lager was dan even ervoor. Deze wandeling ging wel een stuk beter dan de wandeling op dag 2 na de kuur. Ik was lang niet meer zo wankel op m’n benen en kon goed de pas erin houden. Helaas is het me nog niet gelukt om vandaag naar Intermezzo te gaan. Dit schuif ik even door naar morgen.

De spierpijn is vandaag nog wel aanwezig, maar is goed te doen. Nu wel veel blaasjes op m’n tong, waardoor ‘ie in brand lijkt te staan bij alles wat ik maar eet of drink. Heb ook nauwelijks geproefd wat ik heb gegeten vanavond. Is ook een bijwerking van de kuur. Gelukkig allemaal dingen die weer over zullen gaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>