Meagan en ik in het JK-magazine

Het is alweer even geleden dat ik een update heb geplaatst. Inmiddels zitten we dus alweer in het nieuwe jaar en heb ik alweer een ziekenhuisbezoekje erop zitten. Volgende maand onderga ik een uitgebreid darmonderzoek, oftewel een endoscopie. De arts gaf mij de keus tussen een klein of een groot onderzoek, maar de kans dat ik na een klein onderzoek alsnog onzeker zou zijn is aardig aanwezig. Het grote nadeel van het uitgebreide onderzoek is dat ik 2 dagen vooraf 4 liter laxeermiddel moet drinken + medicijnen in moet nemen. Ook mag ik een dag vooraf niks meer eten. Daar zie ik wel erg tegenop moet ik zeggen. Dit onderzoek ‘moet’ ik overigens ondergaan vanwege het lichte bloedverlies van de afgelopen maanden. Ze willen graag de oorzaak achterhalen en ik ook. Het darmonderzoek staat gepland voor 10 februari a.s. en de uitslag zal direct bekend zijn. Ook wel prettig om te weten dat ik niet dagen op de uitslag hoef te wachten.                                                 Eind vorig jaar had ik even te kampen met wat vocht in m’n arm. Had ook erg veel pijn in m’n arm, waarschijnlijk door het vocht. Na een nieuwe meting is onlangs gebleken dat mijn arm dunner is geworden! Mijn arm heeft het dus zelf voor elkaar gekregen om het vocht grotendeels zelf af te voeren. Hier ben ik enorm blij mee en betekend dat ik voorlopig nog geen behandeling hoef te ondergaan bij de oedeemtherapeute en ook een kous voorlopig van de baan is.

Even iets heel anders. Vorig jaar ben ik geïnterviewd door iemand van de stichting ‘Jongeren en Kanker’. De redactie wilde graag weten wat mij paard Meagan voor mij betekent. Vandaag kreeg ik de papieren versie van het magazine, dat enorm mooi geworden is, in de bus. Ook ben ik vorige week door een bekend paardenblad geïnterviewd. Hierover zal ik later meer berichten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>