Lotgenootje?

Hebben jullie het nieuwe Pink Ribbon magazine al? Hij is verkrijgbaar in praktisch iedere winkel die een tijdschriftvak heeft. Het magazine is alles behalve oppervlakkig. Er staan heftige verhalen in en geeft antwoord op vragen die je altijd al hebt willen weten. Ik sta er ook in met een interview over angst.

Ik ben trouwens ook op zoek naar een lotgenootje, tussen de 20 – ca 35 jaar, regio Oost-Nld, waar ik ervaringen mee zou kunnen uitwisselen en ook gewoon gezellige dingen mee zou kunnen ondernemen. Merk dat ik dit erg mis in het dagelijkse leven. Dus iemand die weet wat voor impact de behandelingen hebben (gehad) en je kijk op het leven totaal is veranderd. Mijn mailadres vind je onder ‘contact’.

 

Afbeelding (27)


Reacties

Lotgenootje? — 1 reactie

 1. Hey Esther,

  Ooit van de AYA stichting gehoord?
  http://www.aya4net.nl/

  Als je je hier op de community aanmeld (even een accound aanvragen) heb je meteen contact met een stel “lotgenootjes”. Er komt er vast wel een bij jou uit de buurt!
  Succes!

  Gr Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>