Gesprongen met Meagan!

De laatste dag voor de chemo, hopelijk. En ook weer niet hopelijk. Het is maar vreemd dat je niet aan je lijf kunt voelen of ‘ie alweer klaar is voor de volgende kuur. Dan ben ik echt afhankelijk van bloedonderzoek waar dat uit zal moeten blijken. Ik hoop in ieder geval dat ik er klaar voor ben, zodat er niks hoeft te veranderen in de planning. Dat het op oudjaarsdag moet gebeuren is iets minder, maar de eerste dagen van het nieuwe jaar zijn normaal toch  ook meestal van die suffe dagen. Wat dat betreft ‘fijn’ als het morgen zou kunnen gebeuren. Heb mezelf vandaag over het algemeen ervaren als een wrak. Met wel weer een hoogtepunt vanmiddag! :

Om deze laatste dag even goed af te ronden heb ik nog even een fijne les gehad van Corine, op Meagan. Dat was alweer erg lang geleden. Heerlijkheid. De kunst van het loslaten heb ik inmiddels aardig door, waardoor ik aanwijzingen beter uit kan voeren ipv eerst nog eens een geworstel moet doorstaan met mezelf waarbij ik spanning los moet laten. Die spanning is nu niet aanwezig, omdat ik allang blij ben dat ik gewoon weer op mijn paard kan zítten. Echt rijden is dan een heel erg mooi cadeautje als dat lukt. Maar voor vandaag dus les gehad. Ging echt lekker. Meagan deed het goed en ik was ook best wel een beetje trots op mezelf. Als klap op de vuurpijl nog even fijn gegaloppeerd en zelfs gesprongen!! Springen had ik nog maar 1x eerder gedaan met dat knappe dier van mij. En dat was afgelopen zomer. Alweer een tijd geleden dus. De sprong voelde als totale vrijheid. Wát een fijne afsluiter van deze weken van bijkomen. Dat ik vandaag de energie kon vinden om dit te kunnen, dat is onbeschrijflijk fijn. Voelde na afloop m’n spieren wel en dat m’n conditie alles behalve perfect is is ook goed voelbaar. Toch ging ik ernstig voldaan weer van Meagan af. Wauw wat een middag!!


Reacties

Gesprongen met Meagan! — 9 reacties

  1. Wat lekker dat je zo lekker hebt genoten met je mooie paardje! Ik ben nog druk aan t duimen draaien voor morgen voor je! Heel veel succes en sterkte! Dikke knuffel voor jou.

  2. Super dat neemt niemand je meer af! Veel sterkte morgen, ik hoop dat het doorgaat. Als het nu niet doorgaat moet je even wat leuks ertegenover zetten bv een lekkere oliebol (vers gebakken alhier in IJsselmuiden), een bezoekje aan epplejack in Zwolle/ de Kroon in ‘s Heerenbroek, of weer lekker op de rug van Meagan. Succes en liefs!

  3. Zo en dit moment neemt niemand je meer af!
    Het kaarsje brandt hier nog steeds en nu lekker uitrusten en op naar de dag van morgen.
    Knuffel Esje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>