Nieuwtje (!!)

Vanochtend maar eens weer een poging gedaan tot haar wassen, wat uiteindelijk meer hoofd wassen bleek. Haar viel er bij duizenden tegelijk uit bij één enkele sopbeweging over mijn hoofd. Had er uiteindelijk meer werk van de hele douche weer te ontdoen van alle haarplukken. Daarna mijn hoofd maar eens laten luchten. Muts even af gelaten. Moet zeggen dat ik ‘m liever op heb. Voelt toch een stuk completer dan zonder. En daarbij blijft het haar ook netjes in m’n muts zitten ipv dat ik het overal ‘rond slinger’.

Het is vreselijk koud buiten vandaag. Brr… Het enige wat ik buiten heb gedaan is vetbolletjes ophangen voor de vogels. Natuurlijk in de boom voor mijn slaapkamer, zodat ik ze kan spotten vanuit bed. Best wel eigenbelang dus ook. Lekker voor de vogels en fijn voor mij om naar te kijken. Dat heet nou een win-win situatie toch? Het is wat betreft het weer ‘fijn’ dat ik nú ziek ben in plaats van hartje zomer. Zonlicht kan mijn huid slecht verdragen door de chemo’s, dus dan komt deze winterperiode toch wel mooi uit. Zon is er weinig en het is een stuk aanlokkelijker om binnen te zitten dan buiten rond te struinen. Een wandeling zit er dus voor vandaag niet in. Puur vanwege die ijskoude harde wind. Dan maar weer fijn opgerold in dekentje. Helaas zorgt chocolademelk weer voor teveel slijmophoping in m’n keel, dus dan is kop thee een goede vervanger. Groene thee natuurlijk..

Een leuk nieuwtje is dat ik permanent ga verhuizen naar de plek waar mijn paard staat. De plek waar ik nu al logeer zolang ik me goed voel. Dus dan ben ik hier geen logé meer, maar mede-bewoonster van de voor mij mooiste plek van Nederland. Ik ben straks echt een inwoonster van Ruinen (Dr). Sommigen nemen hun paard aan huis en ik doe het juist omgekeerd. Ik ga bij mijn paard wonen. Kan het nog steeds niet helemaal bevatten. Deze plek is enorm belangrijk voor mij geworden. Helemaal nu ik ziek ben. Ben hier Corine Vogelaar heel erg dankbaar voor. Gelukkig vind zij het ook alleen maar erg gezellig, maar toch blijf ik het heel bijzonder vinden dat ze deze voor mij zo belangrijke plek ter beschikking stelt om te delen. Ik ben in Drenthe geboren en heb altijd gezegd dat ik zo graag weer terug wil naar Drenthe. Dat is toch echt de provincie waar ik mij sowieso al meer thuis voel dan waar dan ook. Binnenkort gaat het gebeuren.

Meagan in haar stal

Meagan in haar stal


Reacties

Nieuwtje (!!) — 10 reacties

 1. Wat is dat onwijs leuk voor je! Heerlijk wonen op de plek die je zo dierbaar is.
  Moet wel zeggen: wat een topwijf jouw huisgenoot/stalhoudster! fijn om te weten dat er ook nog zulke fijne mensen zijn!

 2. Woow, dat is leuk nieuws. Een lekkere plek bij je paard waar jij je ook lekker voelt en kan genieten.
  Ik denk dat ik maar eens een keer een kijkje kom nemen waar je nu bent.
  Uit je verhalen is het een droomplaatsje.
  Vervelend van je haren, maar ze zeggen altijd dat je ze mooier terug krijgt.
  dikke knuffel dorry

 3. Je bent van harte welkom! Kom dan maar in het voorjaar zodra alles weer een beetje begint te groeien en te bloeien. Dan is het écht een paradijsje.

 4. Jeetje wat enorm gaaf dat dit mogenlijk is voor je.
  Ik lees je blog nu weer een keer en zie ook dat je groeit.. jij als mens kan denk ik nu veel beter relativeren dan hiervoor. Uiteraard weet ik dat niet zeker maar je klinkt en schrijft zo vreselijk mooi en eerlijk. Neem het je moeder niet kwalijk… ze heeft jou gebaard en zou het liefst jouw strijd overnemen, want als er iets zeer doet voor een moeder is het zien/voelen/merken dat je kind pijn of verdriet heeft. Maar nogmaals ik ben er van overtuigd dat je zelfs dat accepteerd.. jee wat een kanjer ben jij zeg.
  Geniet van je nieuwe plekje.. maar dat is overbodig te zeggen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>