Een ei!!

Het is al bijna weer het einde van 2014. Volgens mij herhaal ik dit ieder jaar: ‘Wat is het jaar toch snel gegaan!’ Vergeleken met vorig jaar was dit een relatief rustig jaar, die vooral in het teken stond van verwerking. Vallen en opstaan. Hele positieve dagen beleven en grote offdays beleven. Maar dit jaar stond ook in het teken van dankbaar zijn en het leven bij de dag. Niet te ver vooruit kijken en blij zijn met de zon die schijnt en zelfs met de regen, blij zijn met de harde wind…. Allemaal dingen waar wij Nederlanders de neiging bij hebben om eindeloos over te miepen. Ik ben dankbaar dat ik mag leren om te genieten van de kleine dingen en geen grote avonturen of grote bijzondere gebeurtenissen nodig heb. Ik heb ook echt wel genoeg avontuur mee gemaakt voor een heel mensenleven.

Leuk om te melden is dat ik sinds een paar dagen kippen heb. Ik heb een groot kippenhok, waaronder een groot buitenverblijf en een fijn nachthok. Inmiddels lopen er 4 kippen in rond en ben ik als een kind zo blij met ze. ‘s Ochtends voordat ik ontbijt, ga ik ze eerst voeren en kijk ik in het nachthok of er een eitje is gelegd. Vanochtend vond ik het eerste ei! Verspreid over de dag loop ik vaak even het kippenhok in en ga ik er even zitten. Vind het leuk om de kipjes te observeren en hun karakters te bestuderen. Maar ik klets ook gewoon tegen ze aan… Soms lijkt het alsof ze me begrijpen. Dan hoor ik ‘póóóókk!’ en word ik met een schuin koppie aan gekeken. Ik heb altijd al iets met kippen gehad. Kan het niet uitleggen. Ze zijn gewoon erg leuk.

10168164_732335006853810_1615557140772000540_n

Volgend jaar februari heb ik mijn eerstvolgende onderzoek weer; een mammografie en evt een MRI. Dat wordt het eerstvolgende spannende onderzoek. Aan goede voornemens doe ik niet. Ik vind dit zo’n grote onzin. Wat ik heel fijn zou vinden is om weer aan het werk te kunnen gaan. Een baan te krijgen waar ik plezier in heb en die ik aan kan. Ik slaap nog steeds slecht, en bij de minste druk slaap ik zelfs helemaal níet. Bij de minste stress liggen m’n darmen overhoop. Ik verwacht niet dat dit erg op gaat knappen, maar het zou fijn zijn als ik er een weg in kan vinden.

 

Bedankt iedereen die er in dit jaar voor mij is geweest!! Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2015 toe!! :)

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>