Dag 2 na chemo 3

Het gaat niet onaardig vandaag. Was vanochtend al vroeg aan een banaan bezig die ik mee had genomen naar bed, om op te eten zodra m’n maag honger zou krijgen. Daarna maar eens uit mezelf naar beneden gegaan om een broodje te smeren. Oók weer een vooruitgang tov voorgaande keren. Verwachtte dat m’n ouders nog wel even in bed zouden blijven liggen na vrij lang nachtje, maar hoewel ik deze lange nacht ook heb mee gemaakt was ik toch alweer vroeg wakker. Heb om 00:00 uur het prachtige vuurwerk mogen zien. Het siervuurwerk vond ik dit jaar stukken mooier dan voorgaande jaren. Maar oke, de dag verloopt vandaag dus behoorlijk goed. Heb alweer een oliebol op die de buurman gisteren kwam brengen. Hele verkeerde vetten zitten in zo’n oliebol, heb ik begrepen. Maar heb al zoveel fruit en verantwoorde groente gegeten dat ik van mezelf wel weer even mocht zondigen. Het is tenslotte fijne maagvulling. Maag doet het trouwens erg goed deze keer. Is volop in beweging, net als m’n darmen. Wel veel last van brandend maagzuur, maar dat is bijzaak. Heb weer nog even een klein uurtje in bed gelegen eind van de ochtend, maar op het moment alweer aantal uren op en nog weinig verschijnselen van moeheid. Ik hoest vrij veel en nies zo nu en dan. Toch wel tekenen dat slijmvliezen weer een klap hebben gehad.

Heb zin in een wandeling buiten, maar dat zie ik mezelf toch nog even niet doen. M’n conditie zit weer op nulpunt en dat is goed te merken. Traplopen is weer een opgave. Steeds moet ik maar denken aan die fijne les van vorige week, waarbij ik heb gegaloppeerd en gesprongen met Meagan. Ik hoop dit over een kleine 2 weken weer opnieuw te kunnen.


Reacties

Dag 2 na chemo 3 — 2 reacties

  1. Ten eerste wens ik je al het goeds toe in 2013!
    Fijn dat je maag zich goed houdt deze keer en je hebt ook nog eens naar het mooie vuurwerk kunnen kijken.
    Hoop dat je weer gauw wat aansterkt en met een week of twee weer lekker even kunt genieten op je mooie paardje.

  2. Dat springen en galopperen gaat weer helemaal lukken hoor. Hou dat gewoon voor ogen in de periodes dat het wat minder gaat en je zult zien, die gaan snel voorbij en voor je het weet zit je weer op je paardje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>