Check voor chemo 3

Erg spannende dag weer vandaag. Vanmiddag om 14:30 uur moet ik in het ziekenhuis zijn voor bloedonderzoek en afspraak met oncologie arts. Uit het bloedonderzoek zal komen of  m’n witte bloedlichaampjes weer op peil zijn na de laatste chemo. Lijf voelt zich wel een stuk beter deze keer dan op hetzelfde moment na de vorige chemo. Er zal ook een afspraak worden gemaakt voor de MRI die moet uitwijzen of de tumor genoeg reageert op de chemo’s.

Later vandaag nieuwe update.

Inmiddels weer terug uit het ziekenhuis. M’n witte bloedlichaampjes zijn nog veel te laag om aan chemo 3 te kunnen beginnen op het moment. Waarde zit op 0,1 terwijl waarde 1 of hoger moet zijn om de chemo aan te kunnen. M’n weerstand staat er nog beroerd voor dus. Lichaam heeft nog 4 dagen de tijd om voldoende te herstellen. Op de dag dat de chemo staat gepland moet ik van te voren bloed prikken. Blijkt dan dat het alsnog te laag is dan wordt de chemo uitgesteld. Zijn de waardes dan oke, dan mag ik gelijk door naar de dagbehandeling waar de chemo plaats zal vinden. Spannende dag dus, oudjaarsdag.


Reacties

Check voor chemo 3 — 5 reacties

 1. spannend dan weer oudejaarsdag. Ik ga duimen voor je! Goed uitkijken van de week met alle regen buiten. En er heersen zoveel virusjes nu. Alvast veel succes voor de 31e!

 2. We duimen ook weer voor je! Heb net je blog van de laatste vier dagen even gelezen, bijzonder om te lezen en knap van je dat je zo positief probeert te blijven.

 3. Lieve Es, wat kun je toch prachtig schrijven, maar ook best confronterend als ik lees over je eenzaamheid die je ervaart als kankerpatiënt. Je hebt gelijk, wij als mensen zonder kanker kunnen ons er geen voorstelling van maken.Jammer ook dat je bloedwaarden nog niet goed zijn. Hopelijk maken de witte bloedlichaampjes een groeispurt de komende dagen. En blijven praten over paarden hè,want als je daar mee stopt ben je geen Esther meer. Dikke knuffel, Anne-Mieke

 4. Lieve Esther, we hebben met veel belangstelling je blog gelezen.
  Wat ontzettend moeilijk voor jou.
  We wensen je heel veel sterkte toe, hopelijk kan de kuur binnenkort doorgaan
  Esther we wensen je heel veel sterkte toe.

  Oom Jan en tante Annie

 5. hallo Esther,

  Ben een meelezer op bokt omdat ik nog niet mag reageren -heb nog te weinig reacties op de paardenfora geplaatst-.Wil je heel veel kracht toewensen en zal voor je duimen zodat je maandag het gewone schema kan volgen. Het is dan wel geen pretje maar je moet er toch doorheen en des te eerder des te beter.
  Meid, hou je taai, zal maandag aan je denken en een kaarsje voor je branden, wie weet helpt het.
  Groeten en alvast de allerbeste wensen voor 2013,
  Anke Traag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>