Bouillonblokjes

Sinds gisteravond ben ik gestart met laxeertroep. Morgenochtend om 11:00 uur onderga ik een uitgebreid darmonderzoek, waarvoor m’n darmen helemaal schoon moeten zijn. Ik startte gisteravond met 2, nauwelijks met het oog te zien, kleine pilletjes. Afgelopen nacht had ik het een tijd steenkoud. Heb met een muts op geslapen, omdat m’n oren leken te bevriezen. Verder had ik nog weinig last van darmkrampen, tot vanochtend. Ik ben begonnen met een licht ontbijt en mag om 12 uur nog één broodje eten. Daarna mag ik tot na het onderzoek van morgen niks meer eten. Het niet meer mogen eten vind ik een stuk pittiger nog dan de darmkrampen. Ik heb dan ook besloten het vandaag enorm rustig aan te gaan doen, waarbij ik een groot deel van de dag lekker in bed blijf. Op die manier verlies ik zo min mogelijk energie en warmte. Het is gelukkig toch geen weer om lekker buiten te zijn vandaag. Dat is weer een voordeel. Hoewel ik een zonnetje met een graad of 14 ook totaal niet erg had gevonden. Dan was ik neergestreken in de achtertuin op een fijne stoel.

Ik heb bouillonblokjes in huis gehaald om het zoutgehalte in mijn lijf op peil te houden. Ik mag namelijk wel heldere vloeistoffen nemen. Heb Dextro in huis, om het suikergehalte op peil te houden, Rooibos thee om mijn maag en darmen niet al te overstuur te jagen en appelsap voor de smaak.

Heb gisteren zelfs even afscheid genomen van mijn paard, alsof ik d’r een x aantal dagen niet zal zien. Gekheid, want ik zie haar morgen gewoon weer. Dus al met al moet ik haar één dag missen. Dat lijkt me te overzien.


Reacties

Bouillonblokjes — 2 reacties

  1. Hopelijk valt het onderzoek mee morgen. Ik wil je in ieder geval heel veel sterkte wensen en alvast een goede nachtrust!

    Groetjes,
    Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>