40.000

Al meer dan 40.000 bezoekjes telt mijn blog inmiddels. Wat een hoop! Wat maakt dat mijn blog zoveel wordt bezocht? Waarom ben jij als bezoeker nu deze blog aan het lezen?

Na een douchebeurt zojuist ben ik toch maar weer in bed geploft. Zo’n bestralingsweek vreet energie en ben dan ook meer dan blij dat komende week alle bestralingen vallen op een middag of avond. Zo kan ik ‘s ochtends wat langer in bed blijven en kom ik hopelijk wat fitter de week door. Sinds afgelopen vrijdag is het litteken aan het open gaan, door de bestralingen. Met nog 8 bestralingen te gaan wordt het een pijnlijke eindstrijd. Gelukkig heb ik nog steeds fysiotherapie en helpt de fysiotherapeute me om het litteken zo soepel mogelijk te krijgen. Het litteken zal ook vanzelf weer dicht trekken na de laatste bestraling, maar daar zal wel even tijd overheen gaan. De zaterdag is na een bestralingsweek echt zo’n dag dat ik alleen maar in bed wil liggen. Dat doe ik dan ook.
Vandaag is het zondag en heb ik besloten zo lang mogelijk in bed te blijven liggen. Toch wil ik vanmiddag wel proberen om even naar Meagan te gaan. Even gedachten verzetten lijkt me niet verkeerd. Veel in bed liggen is lekker, maar maakt de wereld wel erg klein. Voor komende week geven ze erg warm weer aan. Normaal gesproken zou ik daar blij mee zijn, maar door de medicatie kan ik erg slecht tegen de warmte. Misschien dat het ook nog wel door de chemo’s komt. Zwemmen of in het water zijn mag ik niet vanwege de bestralingen en mijn huid mag ook niet in de felle zon. Dat wordt dus maar veel binnen blijven. Gistermiddag heb ik nog een bijna-record aan t-shirts besteld via internet. Deze komen hopelijk van de week binnen. Dan kan ik weer een beetje fatsoenlijk over straat. Gisterochtend is mijn huis van binnen goed schoon gemaakt door een paar vriendinnen. Ook de ramen aan de buitenkant zijn gelapt. Zo begint mijn huis steeds weer meer als een thuis te voelen en ben ik heel erg blij met alle hulp die ik de afgelopen maanden heb gekregen!! Het duurt nu niet lang meer voor ik er weer kan gaan wonen.

 


Reacties

40.000 — 6 reacties

  1. Meldt zich. ..
    Ik lees je blog na je eerst een poos op bokt gevolgd te hebben. De liefde voor het paard bracht me bij jouw verhaal en ik ben je blijven volgen omdat jouw verhaal me intrigeert. Het leven kan zomaar omslaan. ..
    Wil een diepe buiging voor je maken. Voor je levenslust en kracht

  2. Ik volg hier ook na je topic op bokt. En je schrijft op een mooie manier. Ik vind je erg eerlijk en dapper en daarom volg ik je!

  3. Hallo Esther,je vraagt je af waarom je zoveel bezoekers hebt op je blog.Ben je verhaal op bokt tegen gekomen en volg je wel en wee al een poosje.Je schrijft het heel boeiend en (herkenbaar)En ik vind je heel dapper.Vind het wel jammer dat je mij als lotgenoot nooit eenmaal sterkte terug hebt gewenst.Maar dat terzijde.Wens je veel sterkte,en straks weer lekker aan de slag met mooie Meagan.

  4. Hoi Esther, ik lees jouw blog graag omdat het mijn verhaal kon zijn… Jij loopt alleen wat voor. Ik heb gister met derde chemokuur gehad. Dus ik ben op de helft. Nog drie te gaan…. En dan ook nog 25 x bestralingen… En ook aan de hormoonpillen. Vandaar dat ik graag een kijkje neem o je blog.. Zet hem op met de laatste bestralingen! Liefs cindy

  5. Ik lees je blog omdat….

    Toen mijn man met jou verhaal thuiskwam vorig jaar was hij erg geschokt. Iedereen die iemand (zeker van deze leeftijd) kent met kanker reageert hier denk ik zo geschokt op, maar dan… Voor de buitenstaanders is het dan klaar, het leven gaat door. Iedereen weet dat kanker krijgen/hebben erg is, maar hoe erg, hoe het gaat en waar je doorheen moet, dat besef je je niet.

    Daarom lees ik je blog, omdat je zo goed kunt weergeven waar jij allemaal doorheen moet.
    Dat maakt dat ik dankbaar ben voor alles wat ik heb en dan vooral gezondheid in het algemeen.
    Ook al ken je me verder niet, ik wil je toch enorm veel gezondheid en succes en alle goeds voor de toekomst wensen.

    • Dankjewel!
      Er waren mensen die mij zelfs al af hadden geschreven. Geen hoop meer zagen dat het nog goed kwam.
      Gelukkig hebben ze dit pas achteraf aan mij kenbaar gemaakt. Ik heb altijd hoop blijven houden gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>