2,3 km

Erg boos was ik vanmiddag. Het ziek zijn ben ik soms echt spuugzat. M’n bed heb ik nu wel weer vaak genoeg gezien en m’n moeheid begon me ook te frustreren. Dan maar even lekker eruit voor een wandeling. Het zou m’n spieren vast goed doen, want nog steeds is de spierpijn aanwezig. En niet alleen voor m’n spieren, maar toch zeker ook m’n hoofd. Voor iemand die normaal bijna de hele dag buiten is is zolang binnen zitten echt geen pretje. Zolang ik echt ziek ben maakt het me niet uit, maar zodra ik me weer beter begin te voelen gaat het me steeds meer irriteren en word ik erg onrustig. Waarschijnlijk maar goed ook, want dat motiveert me weer om actief iets buiten te gaan doen. Zo heb ik vanmiddag gelijk na het eten (en dus met energie op zak) de schoenen aangetrokken voor een flinke wandeling. Ik zou deze keer geen rondje van 10 minuten maken, maar helemaal buitenom het dorp gaan lopen. Een wandeling van 2,3 km. De zon scheen, de wind had ik in de rug en de temperatuur was echt aangenaam. Eenmaal weer ‘thuis’ had ik een voldaan gevoel. Niet moe, maar wel een stuk opgeluchter nu ik deze 2,3 km aan had gekund. Dat biedt mogelijkheden voor morgen. Mijn doel is om overmorgen weer op m’n paard te zitten. Ik ben ervan overtuigd dat ik m’n lichaam en hoofd het beste help door doelen te stellen. En dan leuke doelen waar ik naar uit zie.


Reacties

2,3 km — 2 reacties

  1. Wat lekker dat je een eind hebt gelopen. Vind het echt super voor je. Nu op naar overmorgen en lekker een stukkie op je mooie paardje!

  2. Wat heerlijk dat je een rondje om het dorp bent gewandeld!
    Kan me voorstellen dat het binnen zitten je de neus uitkomt, als je normaal veel buiten bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>