2 keer een rondje

Ik had gehoopt nu echt hard vooruit te gaan per dag, maar dat valt nog een beetje tegen. Vanochtend voelde ik me even erg niet fit en was de thermostaat in m’n lichaam even kapot. Alsnog wel even 10 minuutjes buiten gelopen, omdat ik dacht dat frisse lucht me misschien wel goed zou doen. Het haalde niet zo heel veel uit. Alle geluiden waren hard buiten en ik reageerde traag op bewegingen. Ik moest zelf ook langzaam lopen om niet duizelig te worden. Besefte dat ik vandaag nog niet in de auto zou stappen. Na de lunch gelijk maar weer m’n bed in gedoken om even warm languit te kunnen liggen. Daar knapte ik van op. Uiteindelijk heb ik eind van de middag een nieuwe poging gewaagd buiten. Een groot rondje deze keer van een kwartier. Groter dan het gebruikelijke rondje dat ik normaal gesproken maak bij de eerste keer buiten zijn. Ik voelde me goed dus dacht een groot rondje ook aan te kunnen. Ik bleek het ook inderdaad aan te kunnen. Dus zowaar vandaag in totaal een klein half uurtje buiten door gebracht! Hmm.. ik moet even terug kijken naar de eerste regel van deze blog.. ‘Ik had gehoopt nu echt hard vooruit te gaan..’. Gisteren kon ik het niet eens aan om een stap buiten te wagen en nu al twee keer een rondje gelopen. Ik moet mezelf even corrigeren. Ik ga wel degelijk vooruit.

Morgen is het dinsdag. Het doel om de auto weer te kunnen pakken en even naar m’n huis te kunnen rijden schuif ik ook door naar morgen. Of ik eraan toe kom dat zal ik dan wel zien. Anders wordt het een doel voor woensdag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>