Over mij

Mijn naam is Esther en ben 27 jaar. Woonachtig in de kop van Overijssel. Mijn passie zijn paarden. Normaal gesproken geef ik paardrijlessen aan huis en clinics op locatie. Tussendoor ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden bij trainingscentrum ‘Werken met Paarden’ in Ruinen (Dr) waar mijn paard staat. Ik haal veel steun uit mijn paard, hoe raar dit misschien ook mag klinken. Het is een heerlijke afleiding om mijn paard te kunnen borstelen, met haar te kunnen wandelen en zelfs weer te rijden zodra ik me daar weer fit genoeg voor voel. Ik krijg er positieve energie voor terug die ik inzet om mijn ziekte te overwinnen.
Mijn geloof in God helpt me door deze ziekte heen te vechten.

Ik word weer beter, maar het is nog een lange weg. Via deze blog wil ik mensen laten weten hoe het met mij gaat en ook andere pati├źnten helpen om te strijden tegen deze rotziekte. Ik sta er positief in en geniet zoveel mogelijk van alles wat ik nog kan.

Meagan, mijn paard

De Meagan. Mijn topper.


Reacties

Over mij — 12 reacties

 1. Ha Esther, wat ben je sterk meid. Hoop dat je van de 2e chemo minder misselijk en ellendig zult zijn.
  Wat goed van je om zo lekker van je af te schrijven en anderen te bemoedigen.

 2. Hee meis.. via deze weg wil ik je even laten weten dat ik met je meeleef. Heel veel sterkte ,kracht en doorzettingsvermogen toegewenst met deze K ziekte/ diagnose. Met je strijdt en je Kdagen als je weer van die rommel krijgt en jee .. gewoon met alles!

 3. Hoi Esther

  Ik kwam heel toevallig je blogg tegen terwijl ik aan het speuren was naar iets op internet.
  Heftig verhaal, ik hoop heel erg dat het allemaal goed komt en ik wens je echt alle goeds toe.
  En gefeliciteerd met je verjaardag en nog heeeeel veel gezonde jaren toegewenst!!!

 4. Hoi Esther, ik lees al een tijd mee op Bokt. Zet em op he. Het is vervelend dat je wereldje zo klein is maar er zijn veel mensen die met je meeleven.

 5. Hoi Esther, ik lees al lange tijd mee in je topic op bokt.
  Ik reageer verder weinig dus waarschijnlijk ken je me niet.

  Desondanks wil ik even zeggen dat je een echte held bent!
  Zo ontzettend sterk en ik hoop/weet zeker dat alles goed komt met jouw!

  Heel veel succes met de operatie binnenkort!

  Ik blijf je volgen!
  Groetjes Nancy

 6. Per toeval ben ik via Bokt ben ik op je website gekomen.. Wat een prachtige foto’s met je paard echt fantastisch.
  Ik wil je heel veel sterkte en kracht toewensen vanuit Bergen op Zoom. Met je operatie en je herstel.

  Lieve groetjes,

  Kelly

 7. hoi esther
  nou nou wat een verhalen zeg nou ja ik heb zelf een hersenthumor die met 35 bestralingen stop gezet is maar op een te gevaarlijke plek zit om te verweideren maar ja in mijn tijd was het biezonder als je een pc had dus ik heb geen blog of iets in die richting maar ik kan een hoop dingen nog herinneren ik zit bij de sjk stichting jonegeren en kanker sjoka.nl nou heb ik alles wel een plekje gegeven in de 22 jaar maar toch af te toe denk ik wel eens wat als of hoe als maargoed ik ben nu voornamelijk opzoek naar een vriendin en dat is ook lastig met een verleden met Kanker maargoed zo zal je ook tegen de nodige dingen oplopen maar jij knokt je er wel doorheen nou lijkt het je luek om contact te houden dan hoor ik het wel
  groetjes peter bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>